Moondance – Δείγμα quilt top για την εταιρεία Kinship Quilters στην Αμερική

Γεια σας. Ελπίζω όλοι να είστε καλά.

Σε αυτή την ανάρτηση θα σας παρουσιάσω ένα δείγμα από το πάνω μέρος ενός παπλώματος που έραψα για την Kinship Quilters, εταιρίας στην Αμερική της οποίας ιδιοκτήτρια είναι η Deanna Nagle. Αν θυμάστε σε προηγούμενη ανάρτηση είχα αναφέρει πως πέρυσι είχα λάβει μέρος σε δύο ομάδες διαφορετικού επιπέδου δυσκολίας για μπλοκ-του-μήνα στην ομάδα Kinship Quilters. Φέτος αποφάσισα να πάρω μέρος σε δυο άλλες ομάδες, τις «The Splendid Sampler» και «The Magic Friendship Medallion quilt». Ωστόσο, μόλις είδα μια ανάρτηση της Deanna στην οποία αναζητούσε άτομα για να ράψουν για αυτήν δείγματα παπλωμάτων σε διαφορετικά χρώματα για να τα πουλήσει στο κατάστημά της, την ρώτησα πληροφορίες και αποφάσισα πως θα ήθελα κι εγώ να τη βοηθήσω ράβοντας μερικά. Αναφέρω τη λέξη «μερικά» γιατί λόγω των οικονομικών περιορισμών στην Ελλάδα, δεν είναι και εύκολο να αγοράσω μεγάλες ποσότητες από δείγματα ούτε αυτά που θα πάρω να ξεπερνάνε κάποιο συγκεκριμένο κόστος. Οπότε αυτά που συμφωνήσαμε να ράψω θα είναι μικρού/μεσαίου μεγέθους. Παρ’ όλα αυτά, είναι τόσο τέλεια!!! Μου άρεσε πάρα πολύ που προσπαθώ να απομυθοποιήσω/αποκωδικοποιήσω τον τρόπο με τον οποίο είναι φτιαγμένο κάτι. Πιστεύω το έχετε καταλάβει αυτό ως τώρα, ειδικά με τον αριθμό των μπλοκ-του-μήνα στα οποία έχω λάβει μέρος τα τελευταία δύο χρόνια. Με χαρά λοιπόν σας παρουσιάζω αυτό το δείγμα. Ονομάζεται Moondance και το σχέδιο είναι από την εταιρία Villa Rosa Designs. Το πακέτο με το σχέδιο και τα υφάσματα που χρειάζονται για να φτιάξετε το πάνω μέρος του παπλώματος αυτού μπορείτε να το αγοράσετε από το Kinship Quilters Etsy μαγαζί σε αυτό το σύνδεσμο.  Επίσης μπορείτε να ακολουθήσετε την Deanna στο δικό της μπλογκ εδώ.

Αυτή είναι η φωτογραφία «πριν». Βασικά άνοιξα τα υφάσματα για να τα δω και μετά αποφάσισα πως το φλοραλ ύφασμα θα ήθελα να το κρατήσω όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερα κομμάτια για να φαίνεται το σχέδιό του, και το καφέ θα το χρησιμοποιούσα για το κεντρικό μικρό τετράγωνο και για το ρέλι στο τέλος.

5caf2-20160314_194211

Και αυτή είναι η φωτογραφία «μετά». Δεν είναι σουπερ τέλειο??? Έχω κατενθουσιαστεί!! Ειλικρινά δεν το περίμενα να βγει τόσο καλό και φαίνεται ακόμα καλύτερα όταν το δεις από κοντά!!! Και φυσικά χάρηκα με την απόφαση να κρατήσω το φλοραλ ύφασμα έτσι γιατί κάνει και όμορφη αντίθεση με το πράσινο ύφασμα του φόντου.

2016-03-27-17-56-04

Ειλικρινά είμαι ευγνώμων στην Deanna για την δυνατότητα που μου έδωσε να δουλέψω με αυτό το δείγμα. Ανυπομονώ να ξεκινήσω και τα επόμενα πακετάκια. Θα υπάρχει συνεχής ενημέρωση για αυτά μόλις ολοκληρώνεται ένα πακέτο. Αν σας άρεσε το πρώτο δείγμα θα σας πρότεινα να το δοκιμάσετε, είναι πάρα πολύ εύκολο να το ράψετε, μπορεί να φαίνεται απλό σαν σχέδιο αλλά είναι πολύ έξυπνο. Αρκεί να προσέξετε την κατεύθυνση του σχεδίου και θα έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα!!!

Εύχομαι να σας άρεσε όσο μου άρεσε κι εμένα η κατασκευή του. Αν θέλετε πείτε μου την άποψή σας σχετικά με αυτό και αν θέλετε να το φτιάξετε κι εσείς, ακολουθήστε αυτό το σύνδεσμο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που παρουσίασα αυτό το δείγμα σχεδίου για πάπλωμα. Τώρα αυτό που μένει είναι να το καπιτονάρω και να σας δείξω και το τελικό αποτέλεσμα!!! Σας ευχαριστώ που ήσασταν εδώ, μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα καλά!! Γεια σας!!!

Advertisements